کتاب راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی

درباره کتاب

نویسنده : آدام تورن ، متیو تورن مترجم : سارا یوسفی

خلاصه ای از کتاب

راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی نهایت آرزوی افرادی است که در دنیای تجارت سخت مشغول کار هستند. داشتن شرکت و کسب‌وکار خود علاوه‌بر آن که نیازمند سرمایه، تجربه و مهارت است به یک سری اصول مهم اولیه نیاز دارد تا با شکست روبه‌رو نشود. کتاب «راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی» نوشته‌ی «آدام تورن» و «متیو تورن» برای کمک به افرادی به نگارش درآمده است که می‌خواهند ایده‌هایشان را عملی و به یک کسب‌وکار موفق تبدیل کنند. این اثر صفر تا صد راه‌اندازی شغل خودتان را به شما آموزش و مزایا و معایب آن را نشان می‌دهد.

درباره کتاب راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی

کتاب «راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی» Starting your own business نوشته‌ی «آدام تورن» و «متیو تورن» در سال 2017 منتشر شد. این کتاب اطلاعات لازم برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار شخصی را ارائه می‌دهد و به افراد کمک می‌کند تا در مسیر راه‌اندازی تجارتشان محکم‌تر قدم بردارند. معمولاً افراد کسب‌وکار خودشان را براساس سلایق و علایق شخصی انتخاب می‌کنند به همین دلیل اشتیاق آن‌ها برای پیشبرد آن بیشتر است. پیش از راه‌اندازی کسب‌وکارتان باید تمامی جوانب آن را بسنجید، این کتاب در این کار به شما کمک می‌کند و از لحظه‌ی ایده پردازی تا عملی کردن آن همراه شما است.

کتاب «راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی» تمامی ابعاد و زوایای کار شخصی را بررسی می‌کند، برای مثال این اثر به شما نشان می‌دهد مزایا و معایب کار شخصی و کار کارمندی (کار برای کارفرمایی دیگر) چیست. «آدام تورن» و «متیو تورن» در این اثر فهرستی شامل ده سؤال را تدوین کرده‌اند تا خواننده با پاسخ به آن‌ها میزان علاقه و انگیزه‌اش برای راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی را بسنجد.

مروری بر فصل‌های کتاب راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی

«آدام تورن» و «متیو تورن» براساس سال‌ها تجربه درزمینه‌ی سرمایه‌گذاری و کارآفرینی کتاب «راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی» را با زبانی ساده و روان به نگارش درآورده‌اند به همین دلیل این اثر برای نوجوانان و جوانان هم خواندنی است و آن‌ها می‌توانند به کمک آن برای تحقق آرزوهایشان قدم بردارند. این دو نویسنده این اثر را طی چند پروژه نوشته‌اند که هر یک از آن‌ها دارای چندین تمرین است. این تمرین‌ها به شما کمک می‌کند تا میزان اشتیاقتان برای راه‌اندازی کار جدید را ارزیابی کنید و با شفافیت بیشتری قدم بردارید. این پروژه‌ها عبارت‌اند از:

  • اصول اولیه را یاد بگیرید
  • بهترین ایده‌تان را انتخاب کنید
  • برنامه‌ریزی کنید
  • با برنامه‌های کاری جدید و درخشان خود چه می‌کنید
  • بودجه‌ی خود را برای موفقیت تنظیم کنید
  • برای بازاریابی برنامه‌ریزی کنید
  • کسب‌وکارتان را شروع کنید
  • مبانی ارائه خدمات

«آدام تورن» و «متیو تورن» در کتاب «راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی» علاوه‌بر شرح چگونگی راه‌اندازی کسب‌وکار درباره‌ی ارتقا و بهبود یک تجارت نیز راه‌کارهای مفید و عملی ارائه کرده‌اند. آن‌ها از انواع روش‌های بازاریابی و تبلیغات سخن گفته‌اند که مطالعه‌ی آن‌ها برای افراد فعال در تجارت و مدیران نیز سودمند است. برادران تورن همچنین براساس تجربیاتشان، معایب این مسیر را شفاف بیان کرده‌اند و فهرستی از اشکالات برنامه‌ریزی نشده تهیه کرده‌اند تا افراد واقع‌بینانه در این مسیر قدم بردارند. «آدام تورن» و «متیو تورن»  بر این باور هستند برای پیشبرد اهداف در این مسیر پرچالش و سخت باید مهارت‌ها و رفتارهای زیر را در خودتان پرورش بدهید:

  • خوش‌بین بودن
  • واقع‌بین بودن
  • حل سریع مشکلات
  • عکس‌العمل سریع
  • شناسایی مشکلات
  • بررسی نیازهای مشتری
  • پیش‌بینی آینده کسب‌وکار
  • ارائه خدمات عالی
  • مشتری مداری

ترجمه کتاب راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی به زبان فارسی

کتاب «راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی» نوشته‌ی«آدام تورن» و «متیو تورن» با ترجمه‌ی «سارا یوسفی» از سوی انتشارات آوند دانش در سال 1396 منتشر شد که نسخه‌ی الکترونیک آن در همین صفحه از فیدیبو برای خرید و دانلود موجود است. «سارا یوسفی» مترجم این اثر، کتاب‌های حوزه‌ی روانشناسی و موفقیت را ترجمه می‌کند. از ترجمه‌های دیگر او می‌توان به «آزمایش‌های علمی»، «سوپ» و «حل‌وفصل اختلافات در محیط کار» اشاره کرد که نسخه‌ی الکترونیک و صوتی آن‌ها در سایت و اپلیکیشن فیدیبو برای خرید و دانلود موجود است.

در بخشی از کتاب راه‌اندازی کسب‌و‌کار شخصی می‌خوانیم

مردم معمولاً برنامه‌های کاری را با یک نقشه مقایسه می‌کنند. اگر به سفری طولانی بروید، بدون داشتن نقشه‌ای که در اين مسیر هدایتتان کند، نمی‌دانید کجا باید بروید. به همین قیاس، معتقدیم برنامه‌های کاری مانند نقشه‌اند. اگر چه نقشه‌ها خیلی تغییر نمی‌کنند. البته، هر از گاهی جاده‌ای جدید ساخته می‌شود و گاهی هم به‌ندرت، اسم شهرها تغییر می‌کند؛ اما در اکثر موارد برنامه‌های کاری مانند نقشه‌ی راه هستند. به‌عبارت دیگر، قرار نیست یک بار تولید و سپس در کشوی میز گذاشته شوند و دیگر هیچ‌وقت دیده نشوند. قرار است به‌گونه‌ای باشند که با نیازهای در حال تغییر مشتریان و کارتان تغییر کنند. برای مثال، به شرکت‌هایی فکر کنید که کامپیوتر تولید می‌کنند. آیا کامپیوترهای قدیمی متعلق به دهه‌ی 1۹۸۰ را دیده‌اید؟ آن‌ها بزرگ و حجیم بودند و مانیتورشان تک‌رنگ بود (معمولاً صفحه‌ای سیاه با حروف سبز) و در مقایسه با کامپیوترهای امروزی بسیار کند بودند.

چه اتفاقی رخ می‌داد اگر شرکت‌های کامپیوتری آن زمان برنامه‌ی کاری‌شان را به‌روز نمی‌کردند؟ اگر آن شرکت، کامپیوترهایی مانند کامپیوترهای سی سال قبل تولید می‌کرد، فکر می‌کنید می‌توانست هیچ‌کدام از آن‌ها را بفروشد؟ خیر. در حقیقت. مدت‌ها پیش باید از این صنف کنار می‌رفت.

حتی شرکت‌هایی که محصولاتی با تکنولوژی پیشرفته نمی‌فروشند نیز اين تغییرات را در بازار تجربه کرده‌اند که باعث شده است برای ماندن در بازار، تغییر در برنامه‌های کاری‌شان را ضروری بدانند. به صنایع تهیه‌ی شیر نگاه کنید. همین چند سال پیش اگر به بخش شیر در سوپرمارکت می‌رفتید، انواع شیر گاو موجود بود؛ شیر بدون چربی، شیر 1% چربی، شیر 2% چربی و شیر چربی ‌نگرفته. احتمالاً شیر چربی گرفته، خامه و دیگر محصولات مرتبط با شیر را هم در کنار شیرهای چیده‌ شده می‌دیدید که در واقع همه‌ی آن‌ها از یک خانواده بودند.

امروزه بخش لبنیات اکثر فروشگاه‌ها هم اين محصولات را دارند و هم شیر سویا، شیر بادام، شیر نارگیل و دیگر محصولات مرتبط با شیر که حاوی شیر گاو نیستند. همچنین سایر محصولات مرتبط با شیر. مانند شیر بدون لاکتوز و انواع شیرهای طعم‌دار نیز به اين بخش اضافه شده است.

وقتی کارخانه‌های لبنیات برای اولین بار برنامه‌ی کاری تهیه کردند هیچ‌کدام از این رقابت‌ها وجود نداشت؛ اما الآن باید نگران میزان رقابت‌ها باشند. بنابراین شکی نیست که برنامه‌ی آن‌ها به خاطر این میزان از رقابت‌ها تغییر کرده است. برخی از کسانی که کار خود را به‌تازگی در این صنعت شروع کرده‌اند، باید میزان ضایعات را کاهش دهند و روش‌های تولیدی خود را بهبود بخشند تا کارآمدتر باشند. همچنین میزان آگهی‌های تبلیغاتی صنایع شیر نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است.

نوع کتاب
فرهنگ نامه مشاغل